Web Analytics Made Easy - Statcounter

با گذشت یک سال از رقابتهای جهانی 2019 قزاقستان، هنوز هم شک و تردیدها در مورد قرعه کشتی گیران میزبان ادامه دارد؛ آیا این قرعه های عالی ثمره یک توطئه کوچک بود یا یک خوش شانسی بزرگ؟

اختصاصی طرفداری - محسن اخلاقی / اتحادیه جهانی کشتی در روز 10 دسامبر سال 2019 یعنی تقریبا سه ماه بعد از پایان مسابقات کشتی قهرمانی جهان در قزاقستان اعلام کرد که قصد دارد سیستم و نرم افزار قرعه کشی مسابقات کشتی را تغییر دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تصمیمی که شاید این سوال را در ذهن علاقه مندان کشتی ایجاد کند که اشکال سیستم قبلی چه بود؟

کشور قزاقستان همواره دارای تک ستاره هایی در دنیای کشتی بوده، اما تا پیش از سال 2019 هیچگاه در طول تاریخ روی سکوی تیمی مسابقات جهانی در رشته کشتی آزاد قرار نگرفته بود و بهترین نتیجه تاریخ این کشور کسب عنوان ششمی بود. قزاقستان در سال قبل یعنی 2018 به مقام سیزدهم جهان رسیده بود و در همان سال 2019 هم با تمام نفرات اصلی خود در مسابقات قهرمانی آسیا بعد از ایران و هند سوم شده بود. اما چگونه کشور قزاقستان در مسابقات جهانی در 10 وزن به 4 مدال رسید، در 6 وزن المپیکی 4 سهمیه کسب کرد و در نهایت بالاتر از ایران و امریکا به رتبه دوم رده بندی تیمی نیز دست یافت؟

در این دوره نیز همانند سالهای اخیر از رنکینگ فدراسیون جهانی برای سیدبندی نفرات برتر استفاده شد، بدین معنی که 4 نفر اول رنکینگ بدون قرعه کشی در 4 گوشه جدول قرار گرفتند و قرعه کشی فرضی مسابقات تاثیری بر جایگاه آنان در جدول نداشت. حضور نفرات اول و چهارم در بالای جدول و همینطور نفرات دوم و سوم در پایین جدول پیش از قرعه کشی قطعی بود. برای اینکه معیار دقیقی برای بررسی هر وزن داشته باشیم افتخارات قبلی کشتی گیران در هر وزن را محاسبه می کنیم، لازم به توضیح است که ملاک ارزیابی مدالهای کسب شده تا پیش از مسابقات جهانی 2019 می باشد و نتایج همین مسابقات جهانی و مسابقات بعد از آن منظور نشده است.

در مسابقات کشتی با قوانین فعلی کشتی گیران به دو نیمه بالا و پایین جدول تقسیم می شوند که تعداد نفرات پایین جدول همیشه بیشتر است و در نتیجه قرعه بالای جدول در اکثر مواقع قرعه آسانتری محسوب می شود، البته در مواردی که تعداد کل شرکت کنندگان به اعداد 16 یا 32 نزدیک باشد، تعداد نفرات دو سمت جدول تقریبا برابر خواهد بود. کشتی گیرانی که در دو سمت جدول هستند بجز در مسابقه فینال هیچگاه با هم برخورد نخواهند کرد، این یعنی دو نفر از بالای جدول و دو نفر از پایین جدول به مدال خواهند رسید و در این مسابقات که در هر وزن 6 سهمیه المپیک توزیع می شد هم 3 سهمیه در هر سمت جدول در دسترس کشتی گیران بود. در این تحقیق سعی شده سمت "دشوارتر" جدول بر اساس افتخارات قبلی کشتی گیران تشخیص داده شود تا بررسی کنیم کدام کشورها در قرعه کشی خوش شانس با بدشانس بوده اند!

در جدول زیر با بررسی کشورهای مطرح کشتی جهان در سالهای اخیر می بینیم که تعداد کشتی گیران هر کشور در نیمه "سخت" یا "آسان" جدول به چه تعداد بوده است. برای مثال تنها کشتی گیر 125 کیلوگرم قزاقستان که ضعیفترین عضو این تیم بود (و شاید در هر صورت شانسی نداشت) در قسمت سخت تر جدول قرار گرفته بود. اما در عوض در تیم روسیه فقط عبدالرشید سعدالایف در نیمه آسانتر افتاده بود و 9 کشتی گیر دیگر این کشور همگی در سمت دشوارتر جدول حضور داشتند. در مورد تیم ایران هم فقط یونس امامی در قرعه کشی خوش شانس بود، 9 عضو دیگر تیم ایران همگی در سختترین بخش جدول بودند. جالب اینکه در هر دو مورد سعدالایف و امامی این دو کشتی گیر دارای سید بودند و حضور آنها در جدول با قرعه کشی مشخص نشده بود! در 8 وزن دیگر کشتی گیران ایران و روسیه در یک سمت جدول حضور داشتند که در 4 مورد در نهایت مقابل هم قرار گرفتند که سهم هر کشور دو پیروزی بود. جالب تر اینکه توانایی فنی کشورها با خوش شانس بودن آنها در قرعه کشی نسبت معکوس دارد و کشورهایی قوی تر با قرعه های سخت تری رودررو شده اند!

کشور قرعه سخت قرعه آسان درصد شانس قزاقستان 1 9 %90 روسیه 9 1 %10 ایران 9 1 %10 آمریکا 8 2 %20 آذربایجان 8 2 %20 گرجستان 7 3 %30 ترکیه 6 4 %40 ازبکستان 8 1 %11 اوکراین 7 3 %30 ژاپن 7 3 %30 هند 5 5 %50

برای اینکه معیار دقیقتری داشته باشیم تعداد نفرات عنوان دار هر سمت جدول را حساب کردیم تا مشخص شود که اختلاف سطح دو سمت جدول چقدر بوده است، در جدول زیر نفرات عنوان دار به دو صورت منظور شده اند، ابتدا نفراتی که سابقه کسب مدال در مسابقات المپیک یا جهانی بزرگسالان را داشتند، و در حالت دوم کشتی گیرانی که مدال "معتبر" کسب کرده اند. در این تحقیق تعریف مدال معتبر، مدال طلا و نقره و برنز مسابقات المپیک، قهرمانی جهان، قهرمانی اروپا، بازیهای اروپایی و بازیهای آسیایی و همینطور مدالهای طلا و نقره مسابقات قهرمانی آسیا، بازیهای پان امریکن و قهرمانی زیر 23 سال جهان می باشد.

وزن تعداد کشتی گیران دارای مدال جهانی و المپیک تعداد کشتی گیران دارای حداقل یک مدال معتبر نیمه کشتی گیر قزاق نیمه مقابل جدول نیمه کشتی گیر قزاق نیمه مقابل جدول 57 2 5 3 12 61 1 3 4 6 65 2 5 3 10 70 1 7 3 11 74 2 7 5 11 79 1 2 5 6 86 2 7 4 17 92 1 2 2 4 97 1 6 6 8 125 3 3 7 8

لازم به توضیح است که فقط در وزن 125 کیلوگرم، سمت بالای جدول با وجود داشتن 7 کشتی گیر مدال دار (در مقابل 8 در پایین جدول) سخت تر از قسمت پایین جدول تشخیص داده شده است، دلیل این امر هم کیفیت بالاتر کشتی گیران نیمه بالایی جدول بود.

اعداد و ارقام هم نشان می دهد که اختلاف سطح دو نیمه جدول در اوزان 61، 79، 92، 125 و حتی تاحدی وزن 97 کیلوگرم خیلی زیاد نیست اما در 5 وزن دیگر بشکلی باورنکردنی قرعه کشی مسابقات یکطرفه از آب در آمده که این اوزان را در ادامه بررسی می کنیم.

وزن 86 کیلوگرم

شاید جدول مسابقات برای حسن یزدانی تفاوتی نداشته باشد اما قطعا برای سایر رقبا اینگونه نیست! با نگاهی به سیدبندی این وزن، حضور فاتح اردن از ترکیه (نایب قهرمان 2018 جهان) و دیپاک پونیا از هند (برنز آسیا و قهرمان جوانان جهان) در بالای جدول و حضور حسن یزدانی و بوریس ماکویف از اسلواکی (نایب قهرمان 2017 جهان) در پایین جدول قطعی بود. بجز کشتی گیر ترک که با قرعه آسان در سال 2018 مدال نقره جهان گرفته بود، کشتی گیر اسپانیا تایموراز فریف هم در همان مسابقات در همان سمت جدول به مدال برنز رسیده بود، خود کشتیگیر قزاق هم مدال نقره قهرمانی آسیا را در کارنامه داشت، کشتیگیر لبنانی هم به مدال نقره بازیهای آسیایی رسیده بود، 11 کشتی گیر دیگر حاضر در بالای جدول هیچ افتخار مهمی در کارنامه خود نداشتند.
-
اما در پایین جدول شاهد حضور 7 کشتی گیر مدال آور مسابقات جهانی و المپیک بودیم. علاوه بر قهرمان جهان و المپیک حسن یزدانی شاهد حضور مدعیان دیگری از جمله خایمه اسپینال از پورتوریکو (نقره المپیک)، ایشتوان ورب از مجارستان (برنز جهان)، آرتور نایفونوف از روسیه (قهرمان اروپا)، ساندرو امیناشویلی از گرجستان (برنز جهان)، علی شعبانوف از بلاروس (برنز جهان)، سوسوکه تاکاتانی از ژاپن (نقره جهان)، یوریسکی توربلانکو از کوبا (قهرمان بازیهای پان امریکن) بودیم که بدین جمع میتوان کشتیگیران مطرح دیگری از امریکا، لهستان، مغولستان، ازبکستان و آذربایجان را هم اضافه کرد.

وزن 70 کیلوگرم

اما شاید یکطرفه ترین جدول مسابقات در وزن 70 کیلوگرم اتفاق افتاد. حضور کشتی گیر قزاق کایپانوف بعنوان سید دو و یونس امامی بعنوان سید سه در پایین جدول قطعی بود. اما با مرور اسامی کشورهای 13 کشتی گیر دیگر حاضر در پایین جدول به نام کشورهایی مثل سنگاپور، استرالیا، پالائو، هندوراس، آلبانی، اوگاندا، قطر و نیوزلند بر میخوریم! دو کشتی گیر مدال دار دیگری هم که در این سمت جدول بودند نفرات ضعیفی بودند، برای مثال کشتی گیر قرقیز در سال 2016 به شکلی عجیب و غریب به مدال برنز جهان رسیده بود یا کشتی گیر ژاپن فقط نقره قهرمانی آسیا را در کارنامه داشت و در فینال هم 9-0 به همین حریف قزاق باخته بود!

اما برعکس در بالای جدول از 15 کشتی گیر حاضر، 7 نفر مدال جهان و المپیک در کارنامه داشتند و 4 نفر دیگر هم حداقل قبلا یک مدال معتبر کسب کرده بودند. حتی 4 کشتی گیر باقیمانده هم از کشورهای مطرح دنیای کشتی مثل ترکیه، هند و بلغارستان بودند، در واقع بجز ورزشکار کانادایی، هیچ کشتی گیر ضعیفی در بالای جدول حضور نداشت! بطور قطع میتوان گفت که حتی اگر چینش کشتی گیران بشکل دستی و با نظر خود مربیان قزاق هم انجام می شد همین جدول در مقابل کایپانوف قزاق قرار می گرفت که فقط با دو برد مقابل استرالیا و بریتانیا به نیمه نهایی رسید و آنجا در دیداری جنجالی با لطف داوران از سد یونس امامی گذشت.

وزن 65 کیلوگرم

در این وزن بر اساس سیدبندی مسابقات حضور باجرانگ کشتی گیر نامدار هند به همراه ورزشکار مغولی در بالای جدول و همینطور صلاح الدین کیلیچسالایان از ترکیه و تاکوتو اوتوگورو از ژاپن مدافع عنوان قهرمانی در نیمه پایین جدول قطعی بود. کشتیگیر قزاق دولت نیازبکوف طبق قرعه کشی در بالای جدول افتاد و جالبتر اینکه سهم 13 کشتی گیر دیگری که در بالای جدول حضور داشتند از مسابقات معتبر روی هم رفته یک مدال برنز قهرمانی اروپا توسط دیوید هابات از اسلوونی بود!

اما در پایین جدول شاهد حضور 5 کشتی گیر با سابقه کسب مدال جهانی و المپیک بودیم، بجز دو کشتی گیر سیدهای دو و سه، قهرمانان دیگری مانند ولادیمر خینچگاشویلی از گرجستان (قهرمان المپیک)، گاژیمراد رشیدوف از روسیه (دو مدال نقره جهان)، حاجی علیف از آذربایجان (سه طلای جهان و برنز المپیک)، الخاندرو والدس از کوبا (برنز جهان) هم حاضر بودند که به این جمع میتوان امیر محمد یزدانی (ایران)، زین رترفورد (امریکا)، اسماعیل موسوکایف (کشتیگیر روسی الاصل مجارستان، نایب قهرمان جام یاریگین) و همینطور کشتیگیران دیگری از اوکراین، ارمنستان، ازبکستان و مولداوی را هم اضافه کرد.

وزن 57 کیلوگرم

در این وزن کشتی گیر قزاق نوریسلام سانایف در سید 4 قرار داشت و حضورش در بالای جدول همراه با سید یک مسابقات سلیمان آتلی از ترکیه قطعی بود، از 14 کشتی گیر دیگری که در بالای جدول حضور داشتند، تنها کشتی گیر صربستان استوان میچیچ بود که سابقه کسب مدال از مسابقات معتبر را در کارنامه داشت.

اما در پایین جدول، حضور زائور اوگویف روس (قهرمان سال 2018 جهان) و یوکی تاکاهاشی ژاپنی (قهرمان سال 2017 جهان) بدلیل سیدبندی قطعی بود، در کنار آنها نفرات مطرح دیگری از جمله آندری یاتسنکو از اوکراین (برنز جهان)، ماهر امیراصلانوف از آذربایجان (قهرمان بازیهای اروپایی 2019)، ولادیسلاو آندریف از بلاروس (برنز جهان)، آرسن هاروتیونیان از ارمنستان (قهرمان اروپا)، اردنبات بخبایار از مغولستان (برنز جهان و قهرمان بازیهای آسیایی)، رضا اطری از ایران (قهرمان آسیا)، کانگ کوم سانگ از کره شمالی (نایب قهرمان بازیهای آسیایی) حضور داشتند، ضمن اینکه مدعیان دیگری از امریکا، هند، قرقیزستان، ازبکستان و گرجستان هم همگی بشکل معجزه آسیایی در پایین جدول قرار گرفته بودند !

وزن 74 کیلوگرم

در این وزن دو کشتی گیر مطرح، فرانک چامیزو از ایتالیا و آوتاندیل کنتچادزه از گرجستان سیدهای بالای جدول بودند، از 14 کشتی گیر دیگر حاضر در این نیمه جدول، هیچکدام سابقه کسب مدال مسابقات جهانی و المپیک را نداشتند و فقط چند مورد مدال از مسابقات اروپایی و آسیای در کارنامه آنها ثبت شده بود. از بین سایر نفرات فقط زلیمخان خادجیف از فرانسه را می توان بعنوان کشتی گیری خطرناک نام برد.

اما در نیمه پایین جدول، علاوه بر سیدهای دو و سه سیداکوف روس و جوردن باروز امریکایی، 5 کشتی گیر با سابقه مدال جهانی و المپیک به نامهای بکزاد عبدالرخمانوف (ازبکستان)، سونر دمیرتاش (ترکیه)، گئاندری گارزون (کوبا)، فرانکلین گومز (پورتوریکو) و سوشیل کومار (هند) حاضر بودند که بدین جمع میتوان کشتی گیران ایران، آذربایجان، بلاروس و همینطور دو کشتی گیر مطرح روسی الاصل رومانی و مجارستان را هم اضافه کرد.

نگاهی به سایر اوزان

در وزن 97 کیلوگرم، حضور عبدالرشید سعدالایف بدلیل سیدبندی در پایین جدول قطعی بود ولی تمام نفرات دیگر حاضر در این نیمه جدول کشتی گیران درجه دو و سه بودند که برخی از آنها سابقه کسب مدال آسیایی و اروپایی را در کارنامه داشتند. اما شاید بتوان گفت بعد از تانک روس، تمام مدعیان دیگر این وزن از جمله کایل اسنایدر (امریکا)، شریف شریفوف (آذربایجان)، الیزبار اودیکادزه (گرجستان)، والری آندریتسف (اوکراین)، ماگومد ابراگیموف (ازبکستان)، آلبرت ساریتوف (رومانی)، الکساندر هوشتین (بلاروس) و علی شعبانی (ایران) همگی بر اساس قرعه کشی در بالای جدول قرار گرفته بودند!

درحالیکه قرعه های عجیب و یکطرفه در اوزان المپیکی به وضوح بیشتر دیده می شود، اما این اتفاق فقط مختص اوزان المپیکی نبود. در سه وزن غیر المپیکی 61، 79 و 92 کیلوگرم در مجموع سطح مسابقات بدلیل کوچ مدعیان به اوزان المپیکی پایینتر بود اما در همین اوزان هم کشتی گیران قزاق از قرعه مناسب تری برخورد بودند، برای مثال در وزن 92 کیلوگرم در بالای جدول فقط دو کشتیگیر سیدبندی شده (که حضور آنها در بالای جدول گریزناپذیر بود) سابقه کسب مدال در مسابقات معتبر را داشتند و سایر نفرات باتجربه از جمله علیرضا کریمی همگی در پایین جدول بودند.

در جدول قرعه کشی مسابقات کشتی فرنگی و کشتی زنان هم در برخی از اوزان این عدم توازن به وضوح دیده می شد اما این عدم تعادل در دو سمت جدول، در مسابقات کشتی آزاد که در انتهای مسابقات و بعد از کشتی فرنگی و زنان برگزار شد نمود بسیار بیشتری داشت. لازم به توضیح است که بررسی مسابقات قهرمانی جهان سال 2018 در کشور مجارستان در رشته کشتی فرنگی هم با شدتی کمتر نتایجی مشابه همین تحقیق دارد.

بررسی این آمار و ارقام این سوال را ایجاد می کند که آیا واقعا ممکن است که یک کشور در مسابقات جهانی تا این حد در قرعه کشی خوش شانس باشد؟ و چرا این خوش شانسی ویژه معمولا نصیب کشور میزبان می شود؟

منبع: طرفداری

کلیدواژه: قهرمان بازیهای بازیهای آسیایی سابقه کسب مدال جهانی و المپیک مسابقات جهانی کشتی گیر قزاق کشتی گیر دیگر پایین جدول بالای جدول قهرمانی آسیا مسابقات کشتی دیگر حاضر بالای جدول نایب قهرمان دو کشتی گیر قرعه کشی کشتی گیران جدول بودند جدول قرار برنز جهان مدال نقره مدال جهان خوش شانس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۸۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکست جادوگر بریتانیایی پس از توهین به وفایی


به گزارش تابناک، حسین وفایی بعد از باخت به جاد ترامپ در یک هشتم قهرمانی جهان، از محل برگزاری مسابقات جهانی کروسیبل به شدت انتقاد کرد. سالن کروسبیل در شهر شفیلد انگلستان یکی از محبوب‌ترین سالن‌های مسابقات است که اکثر اسنوکربازهای اروپایی خاطرات بسیاری در آن دارند. سال‌هاست که این سالن میزبان مسابقات قهرمانی جهان است و مردم زیادی برای تماشای مسابقات در آن سالن، تلاش می‌کنند.

وی در خصوص محل تمرین این سالن، اظهار داشت: اتاق تمرین شبیه به گاراژ است و بوی بد، تمام وقت در اطراف آن حس می‌شود. اگر از من بپرسید که سال آینده به اینجا می‌آیم یا خبر قطعا جوابم منفی خواهد بود. به کشورهای دیگر مثل چین و عربستان نگاه کنید که چطور مسابقه برگزار می‌کنند و با کروسبیل مقایسه کنید. اگر مسابقات جهانی به عربستان برود برای من بهتر و نزدیک‌تر است.

البته حسین تنها شخصی نیست که از این سالن انتقاد کرده است و رونی اُسالیوان، برترین اسطوره اسنوکر جهان نیز در پاسخ به سوال برخی خبرنگاران در خصوص تغییر سالن میزبانی، گفته است که اتفاق بدی نیست و موافق است که این میزبانی در نقاط مختلف جهان انجام شود.

 

شان مورفی رتبه هشتم جهان که به خاطر ضربات صاف و چال‌کردن‌های از راه‌ دور، به جادوگر ملقب شده در جواب وفایی، عنوان کرد: اینجا یک زمین بسیار با ارزش است. برای یک بازیکن اسنوکر حرفه‌ای یک توهین به حساب می‌آید که صراحتاً از خانه ما انتقاد کند. حسین باید در مورد نحوه کار تور جهانی حرفه‌ای‌ها و روابط با فدراسیون جهانی و شرکای این پخش و مکان‌های آن و اینکه چقدر این مکان‌ها خاص هستند، آموزش ببیند.

وی ادامه داد: حسین فکر می‌کند که با انتقاد آشکار از سالن کروسبیل به رشد ورزش کمک می‌کند؟ به نظرم او هیچ کمکی به ورزش نکرده و قطعا کسی وفایی را مجبور به حضور در کروسیبل نمی‌کند. همیشه مادرم به من یاد داده که اگر حرف خوبی برای گفتن نداری چیزی نگو. حسین می‌خواهد که به این سالن باز نگردد؟خب باز نگردد، اون مجبور نیست به اینجا بیاید.

مورفی با اشاره به ارزش این سالن برای بازیکنان اسنوکر، گفت: شاید وفایی چون در بریتانیا بزرگ نشده، مانند بسیاری از بازیکنان بریتانیا از نظر عاطفی با این مسابقات مرتبط نیست. شاید این مکان مثل بقیه برای حسین خاص نباشد اما او به عنوان یک کودک ۹ ساله مانند من به اینجا نیامده که به یاد بیاورد که برای گرفتن امضا از استیو دیویس، قهرمان ۶ دوره اسنوکر، در راهروها می‌دویدم. احتمالا او چنین خاطراتی ندارد اما اینجا برای بازیکنان اسنوکر زمین بسیار با ارزشی است و حسین باید این را به خاطر داشته باشد.

وی پس از آنکه به شکل توهین آمیزی نسبت به برترین اسنوکرباز ایرانی اظهار نظر کرد، در اولین بازی پیش‌روی خود نتوانست پیروز شود و با نتیجه ۱۳-۹ مقابل استفن مگوایر، رتبه ۲۸ اسنوکر جهان نتیجه را واگذار کرد و از رقابت‌های قهرمانی جهان حذف شد. اختلاف او و حریفی که موفق به حذف او شد، ۲۰ رتبه است.

 

دیگر خبرها

  • میزبان مسابقات جام تختی کشتی آزاد مشخص شد
  • مدال محشری با صعود به نیمه‌نهایی قطعی شد / ۵ بوکسور فردا به میدان می‌روند
  • دعوت از اکبر فلاح به کمیته فنی مسابقات کشتی نونهالان
  • تغییر زمان و مکان کشتی آزاد جام تختی
  • قطعی شدن مدال سلطانی و حذف شعبان در بوکس جوانان آسیا
  • ۲ مدال برنز؛ دستاورد ساواته ایران در بلغارستان
  • شکست جادوگر بریتانیایی پس از توهین به وفایی
  • ایران در سید اول جام جهانی فوتسال
  • بیمه البرز، حامی چهل و چهارمین دوره جام جهان پهلوان تختی
  • فرصت دفاع برای مصلایی‌پور؛ وقتی فقط یک نفر تعلیق شد